18 Mayıs 2010 Salı

MAC & Disney: Venomous Villains Collection

MAC ve Disney birlikte Venomous Villains (tam Turkce karsiligi zehirli kotu adamlar) adli bir kolleksiyona imza attilar. Sinirli sayida uretilen bu kolleksiyon tum dunyada eylul ayinda satisa sunulacak. Henuz hangi dort Disney karakterinden olustugu aciklanmayan bu ozel kolleksiyon eminim MAC'in diger kolleksiyonlari gibi siradisi ve eglenceli olacak!

Sevgiler,
Ebru :)

KAYNAK: wwd.com

Estee Lauder ve Smashbox....

Guzellik diyarindan gelen son habere gore Estee Lauder marka portfoliyosuna Smashbox kozmetik markasini da ekliyor! Temmuz 2010'da tamamen EL bunyesine gececek olan Los Angeles markasi Smashbox bence cok iyi bir secim. Estee Lauder, Clinique, MAC, Bobbi Brown, Origins, Darphin, Jo Malone, Bumble&Bumble ... gibi bircok unlu markadan olusan EL eminim Smashbox markasini da cok daha iyi yerlere getirecek. Bekleyelim ve gorelim :)

Sevgiler,
Ebru :)

7 Mayıs 2010 Cuma

Lancome Définicils Precious Cells

Avrupa'da Hypnose Precious Cells, Amerika'da Définicils Precious Cells... Lancome'un ilk besleyici rimeli www.lancome-usa.com 'da satisa sunuldu. Henuz dukkanlarda satilmayan bu urun elma ozu iceriyor ve orjinal Définicils gibi kirpikleri belirginlestiriyor. Cikinca mutlaka denemem gerekenler listesine ekledim simdiden :)

Sevgiler,
Ebru :)

KAYNAK: lancome-usa.com

Topshop Ilkbahar/Yaz 2010











H&M'den sonra Topshop da kendi makyaj kolleksiyonunu cikardi. Makyoz Hannah Murray ile birlikte iki ayri kolleksiyon halinde piyasaya surdukleri bu urunlerden Trend Kolleksiyonu 3 ayda bir yeni trendlerle yenilenirken, Core Kolleksiyonu hergun kullanilan, baz urunleri icerecek.
Topshop'un hesapli ve trendy makyaj urunlerini internet sitesinden veya dukkanlarindan temin edebilirsiniz.

Sevgiler,
Ebru :)

KAYNAK: topshop.com

6 Mayıs 2010 Perşembe

Lancome'un yeni guzellik elcisi: Penelope Cruz

Once Julia Roberts, simdi de Penelope Cruz... Lancome hem guzel, hem sik, hem de zarif starlari bunyesine katmaya devam ediyor, Benim favorim Kate Winslet - inanilmaz bir cekiciligi ve aurasi var ve de cok yakisiyor bu markaya. Hele o Paris'teki Tresor reklami tek kelimeyle muhtesem! Izlemediyseniz mutlaka bir goz atin:



Bakalim sirada kim var? :)

Sevgiler,
Ebru

MET Costume Institute Gala 2010

New York Metropolitan Muzesinde her sene gerceklesen kostum balosu bu sene de cok konusuldu. 3 mayista Oprah Winfrey ortakliginda gerceklesen bu baloda neredeyse butun Hollywood yildizlari hazir bulunmustu. Bu senenin slogani "American Woman: Fashioning a National Identity" idi. Moda haftasindaki runway showlari aratmayan bu gecede herkes birbirinden sik ve guzel kiyafetleriyle medyanin ilgi odagi olmayi basardi. Benim favorilerim Jennifer Lopez, Sienna Miller, Blake Lively ve Emma Watson. Genelde makyajda 60'larin temasini isleyen makyozler gozlerde koyu mavi, siyah, kul renginin hakim oldugu dumanli bir goruntu yaratmislar yildizlarda. Bence gayet hos olmus. Gecenin en ilginc kiyafetiyse hic kuskusuz karanlikta isildayan kiyafetiyle Katy Perry!












Sirasiyla Blake Lively (Marchesa), Emma Watson (Burberry), Sienna Miller (Emilio Pucci), Jennifer Lopez (Zuhair Murad) ve Katy Perry (Cute Circuit).

Sevgiler,
Ebru :)