11 Ağustos 2010 Çarşamba

Fresh ve Saglikli gorunmenin Tuyolari...

Makyajda en son trend olan highlighter'i kullanmak zor gorunse de aslinda gayet basit. Dogru uygulandiginda highlighter size dogal bir isilti verecek ve saglikli bir gorunum kazandiracak. Eger yanlis uygulanirsa, dogal isilti yerine yagli, assolist isiltili bir gorunum elde etmeniz icten degil! Dunyaca unlu makyoz Pat McGrath'in verdigi tuyolara kulak verin ve highlighter'i dogru uygulamayi ogrenin!

- Ten renginize ve cilt tipinize uygun bir highlighter secin. Sectiginiz renk tenininle ayni tonda veya en fazla bir iki ton acik olmali. Pat normal ve kuru ciltler icin krem formullu highlighter, yagli ciltler icin de toz olanlari tercih ediyor.

- Highlighter'i stratejik olarak uygulayin. Uygulayacaginiz bolgeler: elmacik kemiklerinin ustu, burun kemigi, kas alti, dudak ustu (orta kisim) ve cene.

- Urunu hafifce surun. Az miktarda urun kullanmak dogal gorunum icin en onemli nokta. Eger highlighter'i cok uygularsaniz dogal olmayan, yagli bir gorunum elde edersiniz. Isterseniz firca yerine urunu bir parmaginizla uygulayip, iki parmak yardimiyla yayabilirsiniz.

Sevgiler,

Ebru :)

KAYNAK: www.allure.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder