14 Nisan 2010 Çarşamba

Kalici parfum icin oneriler

Parfumunuzun uzerinizde uzun sure kalici olmasini mi istiyorsunuz? Bunun icin parfum uzmani olmaniza gerek yok, ama birkac puf noktalasi uygulayarak butun gun boyunca mis gibi kokabilirsiniz, ustelik parfum sisesini uzerinize bosaltmadan! :)

1. Parfumunuzu nereye sikacaginizi bilin. Belki bunu defalarca duydunuz ama size yine bir hatirlatma: parfum derinizde en cok damarin gectigi yerlere sikilmali, cunku vucudunuzun en sicak bolgeleri oralar ve isi parfumunuzun kokusunun yayilmasini kolaylastirir. Bo noktalar sirasiyla boynunuz, bilekleriniz, diz kapaklarinizin arkasi, kalca kemiklerinizin uzeri, dekolteniz ve de dirseklerinizin ic kisimlari.

2. Parfumunuzun vucut jeli ve kremini sadece dekorasyon olarak kullanmayin. Parfumunuzu sikmadan once bunlari mutlaka kullanin, daha sonra parfumunuzu sikin. Farki siz de goreceksiniz. Parfumunuz hem daha uzun sure uzerinizde kalacak, hem de kokusu daha guzel olacak.

3. Parfumunuzu uzerinize bosaltmayin. Yuruyen kokulu hava spreyi olmayin! Kisacasi parfumunuzu durmadan uzerinize sikmayin. Hem cevrenizdeki insanlari kokunuzla baydirmis olursunuz, hem de bir sure sonra burnunuz kokuya alistigi icin parfumun ne kadar agir olup olmadigini anlayamazsiniz. Kacirilmamasi gereken onemli nokta su: Uzerinizdeki parfumun kokusunu ara sira hafif bir bicimde hissetmelisiniz. Eger surekli parfumunuzun kokusunu duyuyorsaniz, o zaman parfum sisesinin icine dusmussunuz demektir! :)

Sevgiler,
Ebru :)

KAYNAK: Allure.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder